Tredje dan til Palle
received_10154541190419267.jpg
Palle Bengtsson (th) har netop fået 3. dan i judo. Det har flere i Brøndby Judo Klub hjulpet til med. Foto: Brøndby Judo Klub
SPORT. Palle Bengtsson fra Brøndby Judo Klub har netop fået en tredje dan

Ved årets nationale sommerlejr i begyndelsen af august havde Brøndby Judo Klub indstillet Palle Bengtsson til 3. dangrad, der er det tredje sorte bælte inde for judosporten. Her skal man vise en kata, en serie af kast fra en kombinationsserie af forskellige judoteknikker. Palle Bengtsson viste en kata med få og små kommentarer og fik derfor lov til at fortsætte sin graduering. Herefter skulle Palle Bengtsson vise sine favoritteknikker, forskellige kast i alle retninger, sin evne til at videreformidle teknikker til andre judokaer, samt diverse gulvkampsteknikker.
Palle Bengtsson bestod med klapsalver og håndtryk fra gradueringsudvalget.
Palle Bengtsson har haft 2. dan siden 2003, hvor han har været træner for Brøndby Judo Klub på flere hold, hvilket han stadig er.
Ligeledes er Palle Bengtsson dommer i Dansk Judo Union og medlem af veteranudvalget i Dansk Judo Union.

Fået god hjælp
At Palle Bengtsson således har fået 3. dan skyldes blandt andet den hjælp, han har fået af Jan Rassing, der er en af de bærende kræfter i Brøndby Judo Klub. Hjælp har der også været at hente hos Lars Maagaaard fra gradueringsudvalget.

Judosæsonen er netop gået i gang, og vil man vide mere om sporten og klubben, kan man se mere på broendbyjudoklub.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top