Vallensbæk går frem i erhvervsvenlighed
VALLENSBÆK. Dansk Industri har analyseret det lokale erhvervsklima i landets kommuner. Vallensbæk er gået 13 pladser frem på et år

Dansk Industri (DI) placerer Vallensbæk Kommune på en 41. plads blandt landets 98 kommuner, når det drejer sig om lokalt erhvervsklima.
Analysen er baseret på både statistik og tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder.
– Rigtig mange store virksomheder finder vej til Vallensbæk og placerer deres hovedkvarterer her i kommunen. Det er vi glade for. Vi vil gerne være en attraktiv kommune både at bo og drive virksomhed i, fordi vækst i borgere og erhverv betyder, at vi forsat kan have et højt velfærdsniveau, siger borgmester Henrik Rasmussen (K).
Ifølge DIs analyse udmærker Vallensbæk sig særligt på fire områder.
Vallensbæks infrastruktur gør det let for medarbejdere at komme til og fra kommunen og at transportere produkter og varer.
Kommunens velfærdsservice betyder, at der er gode pasningsmuligheder og en folkeskole, der sikrer, at fremtidens arbejdskraft har de nødvendige færdigheder.
Vallensbæk har også et godt image, og tiltrækker dermed nye borgere og nye virksomheder, hvilket er med til at sikre fremtidig vækst.
Endelig oplever virksomhederne samlet set, at deres rammevilkår i Vallensbæk Kommune er gode og erhvervsvenlige.
– DIs analyse er jo baseret på erhvervslivets tilfredshed og ønsker. Jeg er tilfreds med, at Vallensbæk scorer højt på de parametre, der er vigtige for borgerne i Vallensbæk, og som også kommer virksomhederne til gode. Mit mål er ikke at opfylde alle DIs ønsker og få en højere placering næste år. At DI gerne så, at vi udliciterede flere kommunale opgaver, flytter ikke på min holdning om, at vi skal lave begavet konkurrenceudsættelse og ikke udlicitere for enhver pris, siger Henrik Rasmussen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top