Vallensbæk Kunstforening åbner ny sæson
Maleri-03.jpg
fra 1. oktober udstiller Eva Lundberg i Vallensbæk Kunstforening. Foto: Illustration: Eva Lundberg
VALLENSBÆK. Vallensbæk Kunstforenig starter en ny sæson i Vallensbæk Kultur – og Borgerhus med en udstilling af Eva Lundberg

Fra 1. oktober udstiller Vallensbæk Kunstforening billeder af Eva Lundberg.
Eva Lundbergs billeder er inspireret af lokale oplevelser og synsindtryk, af landskaber og fantasier over, hvad man kan møde mellem Bronzealderens høje i Geopark Odsherred.
Hendes store frodige have inspirerer hende ligeledes med årets farver og rytme. Desuden har rejser i Tanzania, Uganda, Ægypten, Syd- og Østeuropa og Island påvirket hendes farveholdninger og givet inspiration til temaer, udtryk og farvevalg.
Eva Lundberg er uddannet hos Askov-Jensen på Glyptoteket samt på Grafisk Design og kunstskole i København. Eva Lundberg debuterede på Charlottenborgs Forårsudstilling og har derefter haft utallige censurerede udstillinger og har fået tildelt Georg Harms Fondens billedkunstnerlegat i 1997.

Der er fernisering den 1. oktober kl. 11.00 til kl. 12.30 i Kultur- og Borgerhuset, Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk Strand. Udstillingen varer til den 28. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top