Bevægelse på skoleskemaet
klatretårn.jpg
Klatretårnet er også en mulighed i bevægelsesugen i Brøndby. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. I uge 40 og 41 har Brøndbys elever bevægelse på skoleskemaet. Flere lokale foreninger er med til at skabe bevægelsesoplevelser for børnene

Vil I introduceres til cricket, klatre, træne på stadion eller danse til fed ny musik?
Brøndbys 0.-10. klasser har haft et stort katalog at vælge ud fra, da de to årlige bevægelsesuger i uge 40 og 41 skulle planlægges. I de to uger foregår der et væld af anderledes aktiviteter, og eleverne får mulighed for at snuse til noget nyt og måske få interesse for en sportsgren, de ikke kendte til.

Glade og aktive børn
– Det er vigtigt for vores kommune, en kommune, hvor sport og fællesskab er i vores DNA, at eleverne introduceres til mange forskellige aktiviteter, som de måske efterfølgende har lyst til at prøve flere kræfter med. Som idrætskonsulent er det mit mål, at vi får så mange aktive og glade børn i Brøndby som overhovedet muligt. Det at komme ud og gå til en aktivitet giver nemlig venner og skaber selvværd, overskud og glæde, fortæller Kamilla Ahrensbach, idrætskonsulent i Brøndby Kommune.

Lokale foreninger med
Udover de fysiske aktiviteter er Lungeforeningen også aktiv i Brøndby i de to uger, hvor elever kan deltage i forløb, hvor det blandt andet handler om kondition og lungekapacitet.
– I år har imponerende mange lokale foreninger budt ind med aktiviteter og forløb til vores elever, og vi håber, at det bliver en succes for alle partner, så det også bliver tilfældet næste år. Vi drømmer faktisk om at kunne lave kataloget endnu mere omfangsrigt næste år ved også at inddrage fx kulturelle indslag, som flugter ”Åben skole”-projektet i Brøndby Kommune, lyder det fra Kamilla Ahrensbach.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top