Et Glostrup i udvikling for alle
Af Jonas Madsen, næstformand SF-Glostrup De unge og de ældre var repræsenteret til debataften på Glostrup Bibliotek tirsdag d. 27. september. Blandet andet via to gode oplæg. Herfra udsprang debatten og kom ikke kun til at handle om disse to områder, men også om manglen på ungdomsboliger i Glostrup, udviklingen af Glostrup bymidte og hvad […]

Af
Jonas Madsen, næstformand SF-Glostrup

De unge og de ældre var repræsenteret til debataften på Glostrup Bibliotek tirsdag d. 27. september. Blandet andet via to gode oplæg. Herfra udsprang debatten og kom ikke kun til at handle om disse to områder, men også om manglen på ungdomsboliger i Glostrup, udviklingen af Glostrup bymidte og hvad der ellers var på hjertet hos de fremmødte borgere. Det overordnet emne for aftenen var 2600 i 2026, hvordan ser Glostrup ud om ti år.
Stor ros til AOF og FOF som var initiativtagerne til aftenen, hvor flere lokalpolitikere deltog – heriblandt jeg selv.
I en af pauserne kom en borger op og snakkede med mig, hun var tilflytter og var fra en af byens børnefamilier. En ting, der slog mig, var, hvor få børnefamilier og unge familier der var mødt frem. Det er ingen ond kritik af kræfterne bag aftenen eller det politiske liv eller børnefamilierne, og jeg er udmærket klar over, at det kan være svært at ligge et arrangement på e tidspunkt, som passer børnefamilier.
Men jeg synes, det er bestræbelsesværdigt at prøve at tænke alternativt i forbindelse med planlægningen af fremtidige borgermøder, således at vi også får segmenter blandt borgerne, heriblandt børnefamilierne, med til sådanne arrangementer, som normalt ikke har mulighed for at komme på en hverdagsaften.
Jeg vil derfor opfordre til, at vi fra politiske hold i fremtiden også prøver at planlægge nogle af de eventuelle fremtidige borgermøder angående udviklingen af bymidten, i det omfang det er muligt, i et andet tidsrum end i puttetiden. Jeg har noteret mig at, møderne, sikkert af naturlige årsager, ofte er lagt i tidsrummet 19-21.
Det vil være det værd, så vi som politikere sikrer, at vi får inputs fra et så bredt udsnit af borgerne i Glostrup som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top