Hvad er diabetesstress?
Mange diabetikere spørger ofte sig selv: Er det overhovedet muligt at leve normalt med sygdommen? Hvordan forholder jeg mig i hverdagen til mine omgivelser? Hvordan får jeg forståelse og støtte fra familie og venner uden at være en belastning? Spørgsmålene kan fylde meget, og for nogle giver det stresslignende symptomer, diabetesstress. Men i et forsøg […]

Mange diabetikere spørger ofte sig selv: Er det overhovedet muligt at leve normalt med sygdommen? Hvordan forholder jeg mig i hverdagen til mine omgivelser? Hvordan får jeg forståelse og støtte fra familie og venner uden at være en belastning?
Spørgsmålene kan fylde meget, og for nogle giver det stresslignende symptomer, diabetesstress.

Men i et forsøg på at imødegå symptomerne på diabetesstress inviterer Diabetesforeningen i Vallensbæks til foredrag med diabetespsykolog Clea Bruun Johansen i Korsagergårds stuer, Vejlegårdsvej 121, Vallensbæk, onsdag den 12. okt. Kl. 19.00.

Clea Bruun Johansen, som er tilknyttet Steno Diabetes Center, tager udgangspunkt i, hvordan diabetes påvirker hverdagen for alle diabetikere.
Alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top