Kontanthjælps­loftet – Gratis hjælp!
Peder Kähler Bjergbakkevej 164, Ejby 2600 Glostrup I den seneste tid har der været en debat i såvel Glostrup Folkeblad som på TV om hvordan borgere i Glostrup bliver opfordret til at flyttet til andre kommuner, hvor boligerne er billigere. Det er selvfølgelig helt uacceptabelt og det undrer mig meget, at Glostrup Kommune såvel i […]

Peder Kähler
Bjergbakkevej 164, Ejby
2600 Glostrup

I den seneste tid har der været en debat i såvel Glostrup Folkeblad som på TV om hvordan borgere i Glostrup bliver opfordret til at flyttet til andre kommuner, hvor boligerne er billigere.
Det er selvfølgelig helt uacceptabelt og det undrer mig meget, at Glostrup Kommune såvel i Borger Centeret som i Job Centeret ikke bruger den oplagte mulighed der er for gratis og neutral økonomi- og gældsrådgivning der er særlig set i lyset af, at kommunen stiller lokaler til rådighed på Fritids- og Aktivitetscenter (Svømmehallen) hver onsdag fra kl. 10.00-12.00 i samarbejde med Dansk Folkehjælp der kan kontaktes på tlf. nr. 70 220 230.
Der skal derfor lyde en stor opfordring til, at sagsbehandlerne i Glostrup Kommune nu går i gang med, at bruge de muligheder, der nu en gang er, og som er ganske gratis for borgerne.
Brøndby Kommune har startet en tilsvarende ordning op og der mangler de frivillige hjælpere og som konsekvens af den manglende opbakning fra Glostrup Kommune kan resultatet jo blive, at vi – undertegnede og Tonni Nielsen – lægger vores arbejde i Brøndby i stedet for, hvilket jo dårligt kan være i kommunens interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top