Lars Olsen: Sjællands-mesterskab med IF 32 var stort
SPORT. Den tidligere danske landsholdsanfører startede med at spile i IF 32, hvilket han taler om i ny podcast

Lars Olsen var den første til at løfte pokalen, da Danmark blev Europamester i 1992. I en ny podcast bliver han spurgt, hvordan det var i lige det øjeblik. Og han sammenligner faktisk øjeblikket med da han blev Sjællandsmester med IF32.
– De elever, der får studenterhuer på er glade lige i nuet, for de ved jo ikke, hvad der kommer i fremtiden. Sådan var det. Jeg kan huske, at jeg som ungdomsspiller, da jeg spillede i Glostrup 32, blev sjællandsmester. Der var vi i nuet helt utrolig glade for, hvad vi havde opnået. Og sådan er det jo hele vejen. Men kigger jeg tilbage, ja, så er det (EM, red.) nok det største, jeg har været med til, siger han.
Hele interviewet med Lars Olsen er en podcast, der hedder Åges øjne. Den kan findes på Soundcloud på denne adresse: soundcloud.com/user-215411801/ages-ojne-kom-med-pa-anforerens-em-eventyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top