Ny café for hjerneskadede
BRØNDBY. Nu åbner Café Synapsen i Brøndby – her kan man hver torsdag mødes med andre, der har følger efter erhvervet hjerneskade

Synapsen er en ny café i Brøndby, som Brøndby Kommune i et samarbejde med en gruppe frivillige fra Røde Kors har stablet på benene.
Det er et café- og samværstilbud for borgere, der kan klare sig på egen hånd, men som har følger efter erhvervet hjerneskade.
Caféen vil være åben hver torsdag, og her vil man altid møde et par af de frivillige kræfter bag, som for eksempel aktivitetsleder Bayar Tarik Fattah.
Den 29-årige universitetskandidat glæder sig til at byde borgere velkommen i caféen, som åbner første gang torsdag den 27. oktober.

Café skal være frirum
– Jeg havde lyst til at lave noget meningsfuldt frivilligt arbejde, og da jeg hørte, at borgere selv har efterspurgt et tilbud som dette, var det oplagt at engagere mig i at etablere caféen. Det bliver den første af sin art på Vestegnen, fortæller Bayar Tarik Fattah, der sammen med de andre frivillige har været på inspirationstur til lignende cafétilbud for hjerneskaderamte.
– Det var tydeligt at se, at det vigtige er at møde folk i øjenhøjde. Caféen skal være et frirum, hvor man kan hygge sig, more sig og tale med ligesindede, uden at det er følgerne fra hjerneskaden, der er i fokus, lyder det fra ayar Tarik Fattah.

1.sal i Brønden
Den nyåbnede café har til huse i Kulturhuset Brønden på 1. sal, hvor der også er muligheder for at arbejde med computer, udfolde sig kreativt eller lave mad, hvis brugerne ønsker det.
Caféen åbner for første gang torsdag d. 27. oktober kl. 16.30, hvor frivillige står klar til at tage godt imod alle med kage og kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top