Nyt Campus på Pilehaveskolen
DSCF1129.jpg
Den 4. november bliver et nyt campus indviet på Pilehaveskolen. Foto: Vallensbæk Kommune
VALLENSBÆK. Fredag den 4. november indvies det nye Campus på Pilehaveskolen

Renoveringen af Pilehaveskolen i Vallensbæk er i fuld gang, og den 4. november står det nye campus klar på skolen: et helt nyt tilbud til både skolens elever, områdets daginstitutioner, foreninger, erhvervsliv og alle andre borgere i kommunen.
Det nye campusområde rummer både skolebibliotek, auditorium, loungeområde, langbord til projektarbejde, et småbørnshjørne med legetøj, skiftende digital kunst samt fri adgang til pc’er og wi-fi.

Et nyt mødested
Med Campus åbnes Pilehaveskolen op med nye faciliteter, som kan bruges af alle borgere, foreninger og erhvervsliv i Vallensbæk.
Man kan bestille og afhente bøger, bruge pc’erne, mødes i studiegrupper, hygge med de yngste, læse avisen og afholde møder.
Der vil også kunne opleves kulturelle aktiviteter, for eksempel foredrag og filmforevisninger.
På sigt skal Campus også udvikle sig til at blive stedet, hvor ny teknologi, som kan understøtte skoleelevernes læring, kan afprøves.
I de fleste dagtimer vil skolebibliotekarerne være der til at servicere de besøgende.
Uden for almindelig åbningstid vil der være adgang med sundhedskortet, som scannes ved indgangen, hvorefter døren låses op. For at få adgang skal man oprettes som bruger i Kultur- og Borgerhuset.

Alle er velkomne til at komme og se faciliteterne og være med, når borgmester Henrik Rasmussen indvier Campus fredag den 4. november kl. 16.30 Man finder Campus i den sidste blok til venstre, når du træder ind i skolegården på Pilehaveskolen, Horsbred 197, 2625 Vallensbæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top