Sejr i sæsondebut på hjemmebane
161001-Eline-Bye-attitude.jpg
Det blev til sejr i Brøndbys første kamp i volleyballligaen for kvinder. Dermed fortsætter holdet, hvor de slap sidste år. Foto: Brøndby Volleyball Klub
SPORT. Lørdag spillede Brøndbys volleykvinder sæsonens første hjemmekamp. Det blev til en sikker sejr over Ikast oprykkere

Brøndby Volleyball Klubs damer spillede lørdag d. 22. oktober deres første hjemmekamp i Volleyligaen.
Modstanderen var det nyoprykkede hold fra Ikast KFUM. Et hold, der består af unge talenter, som for de flestes vedkommende har deres tilknytning til klubben gennem deres nuværende eller tidligere ophold på efterskolen i Ikast.
Det er således ikke et hold med stor erfaring, men er derimod præget af en flok spillere, som har en stor fightervilje, hvilke de viste flere gode eksempler på.
Overmagten fra Brøndbys mesterholds var dog trods alt for stor, og selv om de unge talenter bed fra sig, blev der aldrig reel spænding om udfaldet.

Sikker sejr
I første sæt rykkede Brøndby i Miranda Bradshaws serv fra 4-2 til 11-2, og selv om Ikast havde nogle yderst effektive server, som flere gange skabte problemer for hjemmeholdet, formåede de ikke at lukke hullet, og Brøndby kunne tage sættet med 25-13.
Især Trine Kjelstrup var effektiv i angrebet i dette sæt, hvor hun vandt hele syv angreb på ni forsøg.
Mønsteret var tæt på det samme i andet sæt. Brøndby fik en komfortabel føring på 15-6, og Ikast havde svært ved at få den fornødne power i angrebet til at få bolden i gulvet på Brøndbys side, hvor Brøndbys norske landsholdslibero lavede et solidt forsvarsarbejde.
Ikast fik et enkelt point mere end i første sæt, og Brøndby kunne lukke det med 25-14.
Bredden i Brøndbys trup blev demonstreret, da der blev skiftet ud på flere pladser, uden at dette fik væsentlig indflydelse på resultatet, som i tredje sæt blev 25-15.
Til trods for det klare nederlag, kæmpede Ikast gennem hele kampen ufortrødent, uagtet at overmagen var for stor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top