Sportsfestival på Brøndby Gymnasium
DSC_0050.jpg
Hvert år i oktober måned afholder Brøndby Gymnasiums 2.g’ere en sportsfestival, hvor 4. klasser fra Brøndby Kommunes folkeskoler kan prøve kræfter med utraditionelle sportsgrene og får en super sjov og aktiv dag. Foto: Camilla Renée Olsen
BRØNDBY. Brøndby Gymnasium har haft sportsfestival, der var fuld af læring for både gymnasiets elever og nogle 4. klasses elever fra nærliggende skoler

Den røde hal ved Brøndby Stadion summer af aktivitet og glade børnestemmer her og der iblandet koncentrerede udbrud; det gælder om at være med og om at give den gas. Kort sagt: Brøndby Gymnasiums årlige idrætsarrangement, BG Sportsfestival, er i fuld gang! Her afprøver to 4. klasser fra henholdsvis Pilehaven Skole og Brøndbyøster Skole de gakkede spil og utraditionelle, nye sportsgrene, som 2.g’erne på Brøndby Gymnasium har opfundet til lejligheden. Under det 5 dage lange forløb får gymnasieeleverne en masse praktiske erfaringer med at omsætte ide til virkelighed:
– Eleverne skal jo bygge en festival fra ingenting, så de lærer helt sikkert en masse om planlægning, organisering, kommunikation og iværksætteri. Da de organiserer sig i mange forskellige grupper er det forskelligt, hvad de har fokus på og dermed lærer i de respektive grupper. Nogle lærer mest om ledelse, mens andre lærer en masse om pædagogik eller fundraising. Alle eleverne arbejder kreativt og innovativt undervejs, og får igennem de daglige personlige refleksioner øje på alt det nye, de har lært, fortæller Thomas Anker, idrætsunderviser på Brøndby Gymnasium og en af initiativtagerne bag projektet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top