Wolfpack Basket har kurs mod basketligaen
basket.jpg
Borgmester John Engelhardt omgivet af Anders Skou og Andreas Høier fra Wolfpack Basket. Foto: Wolfpack Basket
SPORT. Wolfpack, som tager en sæson mere i 1. division, er i gang med forberedelserne til sæsonstart den 8. oktober

Wolfpack Basket, der er en overbygning på Glostrup Basket og BMS Herlev, er siden sidste sæson styrket med tilgang af stærke spillere som Damian Jimenez Ocaña, tidligere Svendborg Rabbits og Adrian Moss, tidligere Stevnsgade. Holdet er dog stort set identisk i forhold til den foregående sæson, ligesom træner og sportschef også fortsætter i denne sæson. Målet er i 2016/17 år en finaleplads om oprykning til Basket Ligaen.
– Det er en stor fordel, at der er så mange spillere på holdet, som også spillede i sidste sæson, både i forhold til samspil, teamspirit og spilforståelse, fortæller Almir Zeco, som er i gang med sin anden sæson som træner for holdet.
– Der er stadig vore ambition at opbygge et stærkt hold med danske spillere, siger han videre.
Wolfpack fik sidste sæson tilbuddet om en plads i basketligaen allerede fra denne sæson, men har takket nej.
– Når vi rykker op i den bedste liga, er det for at være et godt hold i midten af rækken og ikke et bundhold, udtaler sportschef Tommy Nielsen, som fortsætter:
– Det kræver et godt fundament på både det organisatoriske og økonomiske plan med mange sponsorer.
Wolfpack har de sidste sæsoner haft succes med at opbygge et sponsornetværk med lokale virksomheder, som deltager i månedlige netværksmøder og erhvervsdage, som Wolfpack arrangerer. Det arbejde fortsætter i denne sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top