Cykelrytter vinder DM
MadsDM.jpg
Mads Rasmussen havde en guldmedalje med hjem fra Odense. Foto: Annie Rasmussen
SPORT. Mads Rasmussen fra Glostrup vandt i weekenden DM for U19 i disciplinen scratch

I den forgangne weekend blev der på cykelbanen i Odense kørt DM i nogle af banecyklingsdisciplinerne, og det blev en stor triumf for den 16-årige Glostrup dreng Mads Rasmussen, som kører i den lokale cykelklub CK Fix.
Mads Rasmussen, vandt på fornem vis DM for U19 i disciplinen scratch. I et løb hvor forhåndsfavoritterne lå og lurede på hinanden lidt for længe, stak han, sammen med klubkammeraten Thorolf Rønhede, af fra feltet på det helt rigtige tidspunkt, og selv om feltet var tæt på dem til sidst, holdt Mads føringen helt til mål og blev dansk mester, foran Mathias E Larsen (Roskilde) og Thorolf Rønhede (CK Fix).
Det er Mads første individuelle DM titel og kroner et år hvor han med en stabil træningsindsats bare er blevet og bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top