Døgnrapporten
Uddrag fra Københavns Vestegns Politi's døgnrapport for uge 44

Ung mand kørte påvirket og uden førerret
GLOSTRUP.
Tirsdag den 1. november 2016 kl. 21.28 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Hovedvejen i Glostrup, hvor føreren, en 20-årig mand, blev sigtet for kørsel uden førerret, da han endnu ikke har taget kørekort. Manden blev ligeledes sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer.

Harmonikasammenstød
BRØNDBY.
Onsdag den 2. november kl. 15.45 skete et mindre harmonikasammenstød på Vallensbækvej i Brøndby ved tilkørselen til Holbækmotorvejen, da en 35-årig kvinde var uopmærksom og ikke havde bemærket, at bilerne foran hende holdt stille. I alt var fire parter involveret i sammenstødet, men ingen personer kom til skade.

Villaindbrud
BRØNDBY.
Natten til torsdag den 3. november brød en ukendt gerningsmand ind i en villa på Skibsbyggervej i Brøndby, mens husets ejer lå og sov. Gerningsmanden fik adgang ved at bryde husets terrassedør op, hvorefter vedkommende havde gennemrodet alle skuffer og skabe. Der blev bl.a. stjålet smykker og sølvtøj.

Mand sigtet for kørsel i frakendelsestiden
BRØNDBY.
Torsdag den 3. november kl. 7.58 blev en 40-årig mand sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev bragt til standsning på Idræts Allé i Vallensbæk.

Alufælge stjålet
BRØNDBY.
Natten til fredag den 4. november stjal ukendte gerningsmænd fire bildæk med alufælge fra en personbil på Dyringparken i Brøndby.

Indbrud på skole
BRØNDBY.
Fredag morgen blev det anmeldt, at en ukendt gerningsmand var brudt ind på en skole på Tybjergparken i Brøndby og havde tilegnet sig forskelligt elektronisk udstyr. Hvordan gerningsmanden fik adgang til skolen undersøges fortsat.

Indbrud i skurvogne og containere
GLOSTRUP.
Fredag den 4. november mellem kl. 20-23 brød ukendte gerningsmænd ind flere skurvogne på Stubben i Glostrup. hvormed de fik adgang til flere kontorer. Gerningsmændene brød ligeledes ind i flere containere, hvorfra de bl.a. stjal forskelligt elektronisk værktøj. Gerningsmændene fik adgang til skurvogne og containere ved brug af en vinkelsliber.

Kemikalieudslip
BRØNDBY.
Søndag den 6. november kl. 17.03 blev det anmeldt, at der var sket et kemikalieudslip på Priorparken i Brøndby, hvor et lithiumbatteri ved en postsorteringsmaskine var selvantændt. 27 ansatte blev evakueret, men ingen kom til skade. En røgdykker fandt batteriet, og branden blev slukket, hvorefter postcentralen blev genåbnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top