Døgnrapporten
Uddrag fra Københavns Vestegns Politi's døgnrapport fra uge 47

Villaindbrud
BRØNDBY.
Mandag den 21. november kl. 16.20 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Bygaden i Brøndby, hvor en gerningsmand skaffede sig adgang til huset via et vindue. Gerningsmanden sjal forskelligt elektronik – bl.a. en Playstation og en Macbook.

Mindre harmonika­sammenstød på motorvej
BRØNDBY.
Mandag den 21. november kl. 07.13 skete der et mindre harmonikasammenstød på Køge bugt Motorvejen nær Brøndby, da en 45-årig mandlig bilist var uopmærksom og ikke havde bemærket, at de forankørende biler bremsede. I alt var fire biler involveret i ulykken, men ingen personer kom til skade.

Ung mand kørte påvirket
BRØNDBY.
Tirsdag den 22. november kl. 18.20 blev en 21-årig mand sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, da han blev bragt til standsning i en personbil på Gammel Køge Landevej i Brøndby.

Indbrud i personbil
GLOSTRUP.
Onsdag den 23. november kl. 11 anmeldte en 36-årig kvinde, at der havde været indbrud i hendes bil på Nordre Ringvej i Glostrup, hvor gerningsmanden bl.a. havde stjålet en Apple PC. Gerningsmanden havde knust en af bilens ruder for at skaffe sig adgang.

Kørsel i frakendelsestiden
BRØNDBY.
Torsdag den 24. november kl. 09.54 blev en politipatrulje opmærksom på en personbil på Roskildevej i Brøndby, da deres nummerpladegenkendelsessystem gjorde dem opmærksom på, at ejeren af bilen er frakendt førerretten. Patruljen bragte bilen til standsning og sigtede bilens 29-årige mandlige fører for kørsel i frakendelsestiden.

Indbrud
BRØNDBY.
Torsdag den 24. november mellem kl. 16-18 knuste en ukendt gerningsmand en rude til et rækkehus på Højstens Boulevard i Brøndby, hvorefter vedkommende bl.a. tilegnede sig flere iPads.

Indbrud i personbil
GLOSTRUP.
Fredag den 25. november kl. 14.15 anmeldte en borger, at der havde været indbrud i en personbil på Evas Allé i Glostrup, hvor en ukendt gerningsmand havde knust en af bilens sideruder og stjålet bilens GPS-system.

Mand kørte påvirket
VALLENSBÆK.
Søndag den 27. november kl. 03.20 blev en personbil bragt til rutinemæssig standsning på Søndre Ringvej i Vallensbæk på grund af en defekt forlygte. Føreren, en 35-årig mand, blev i samme forbindelse sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, da narkometertest gav positivt udsalg. Manden fik samtidig inddraget bilens nummerplader på grund af en forsikringssag.

Bil beslaglagt
GLOSTRUP.
Søndag den 27. november kl. 03.55 blev en 30-årig mand sigtet for kørsel uden førerret, da han blev bragt til standsning på Højvangsvej i Glostrup. Mandens bil blev samtidig beslaglagt, da han er sigtet for dette flere gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top