En cricketlegende hyldes
2576-mlasmfpooh_13072016191510.jpg
Søren Nissen, der i 50 år har været aktiv i Svanholm CC fylder 75. Foto: Privat.
SPORT. Cricketmanden Søren Nissen, der har ansvaret for fleste danske mesterskaber fylder 75 år. Han har lavet et enormt arbejde for Svanholm CC

Som tidligere næstformand for Svanholm CC har jeg til stadighed været under ledelse og inspiration af Søren Nissen, der overtog formandsposten i Svanholm i april 1964 og først efter 50 år overlod den til Søren Henriksen.
Nu er 75-årige Søren Nissen næstformand og laver stort set det samme store arbejde i klubben.
Den første bane, hvor vi spillede i Brøndby, var Brøndbyøster Skole, i 1967, der blev kaldt frimærket, fordi den var Danmarks mindste cricketbane.
Senere sørgede Søren Nissen dog, sammen med borgmester Kjeld Rasmussen, for fantastiske forhold, først på Brøndby Stadion og siden 2001 på Danmarks flotteste cricketanlæg på Svanholm Park, hvor Brøndbys cricketungdom nu boltrer sig.
I hele Søren Nissens lange regeringstid som formand, har Svanholm vundet 26 danske seniormesterskaber og cirka 50 danske ungdomsmesterskaber. En præstation, som ingen andre danske idrætsklubber har kunnet måle sig med.
Klubben har cirka 200 medlemmer, hvoraf størstedelen i dag er af anden etnisk baggrund, hvilket Søren Nissen og resten af bestyrelsen, de sidste mange år har forstået at håndtere på fornemmeste vis.
Søren Nissen, der er pensioneret kontorchef fra Københavns Universitet, har selv den dag i dag, fingeren på stort set alt, hvad der rører sig i klubben.
Fødselaren vil blive hyldet lørdag den 26. november naturligvis på Svanholm Park.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top