En ommer
Af Ole Thomsen, Gadager 122, Glostrup For at bruge et af Lars Thomsens udtryk, målløs kan vel ikke være dækkende nok første gang jeg og mine så Glostrups nye øjebæ. Forstår ikke helt ideen med at justere lyset, for så kan man da slet ikke se det. Da jeg læste der skulle lys på tænkte […]

Af
Ole Thomsen,
Gadager 122, Glostrup

For at bruge et af Lars Thomsens udtryk, målløs kan vel ikke være dækkende nok første gang jeg og mine så Glostrups nye øjebæ. Forstår ikke helt ideen med at justere lyset, for så kan man da slet ikke se det. Da jeg læste der skulle lys på tænkte jeg på noget uplight og hyggeligt lys. Det nuværende lys skæmmer det ellers så pæne tårn, og gør ikke noget godt for Glostrup, og tekst er meget taknemmeligt hr. Ørhem, jeg har nemlig kun hørt dårlige udtalelser om jeres nye lyse ide, men først fik vi landings/glidebanen og nu har vi en fået raket, det en ommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top