Festgudstjeneste et tilløbstykke
IMG_8914.jpg
Nygårdskirken er, når man spørger folkene omkring den, meget mere end en bygning, den er nemlig en væsentlig lokal aktør. Foto: Heiner Lützen Ank
BRØNDBY. Nygårdskirken var søndag fyldt til bristepunktet, da 50 års jubilæet blev fejret med en festgudstjeneste. Biskop og kirkeminister deltog

Søndagens gudstjeneste og efterfølgende reception var kulminationen på Nygårdskirkens 50 års jubilæum, der er blevet fejret de sidste par uger.
De mange deltagere i gudstjenesten kunne glæde sig over den dygtige trompetist Miguel Vandborg, fine korsangere og Brøndbyøster Børne- og Ungdomskor, som sørgede for liflige toner under gudstjenesten. Biskop over Helsingør Stift, Lise-Lotte Rebel, stod for dagens prædiken og hilste bagefter på de mange, der havde fundet vej til kirken på denne festdag.
Fra Ældrecentret på Nygårds Plads deltog mange ældre, som kan huske tilbage fra dengang kirken blev bygget.
Netop det store arbejde for sognets ældre og for mennesker, der har det svært i livet, blev fremhævet af Bertel Haarder (V), Kirke- og Kulturminister, som talte ved receptionen i salen.
De mange gæster var ikke blot med til at hylde Nygårdskirken, men også den mangeårige formand for menighedsrådet, Knud Elver Pedersen, der fik Fødselsdagsprisen 2016.
Prisen fik han for sit store engagement og frivillige arbejde gennem 47 år, også som ivrig kartoffelskræller når der om torsdagen laves gratis mad for de mange, der kommer i kirkens værested Åben Dør.

Læs mere her:
Den midlertidige kirke…
Ministeren fejrede Nygårdskirken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top