Fodboldstævne med plads til alle
DSC_0212.jpg
For tredje år i træk arrangerer Multihuset i Brøndby og Ombold julestævne. Her er nogle af deltagerne fra sidste år. Foto: Ombold
SPORT. På lørdag spiller socialt udsatte fodbold i Brøndby

Traditionen tro skyder Ombold og Multihuset i Brøndby julemåneden i gang med det klassiske julestævne i Brøndby på lørdag.
Omkring 100 hjemløse og udsatte spillere fra hele landet skal spille fodbold på kryds og tværs af baggrunde, udfordringer og fodboldkompetencer.
Stævnet er afslutningen på en Ombold-sæson med stævner og mesterskaber i hele landet. Deltagerholdene kommer fra væresteder, herberger, asylcentre, misbrugscentre, bosteder eller er selvorganiserede. Fælles for spillerne er, at de har haft bump i livet, der gør at de ikke passer ind i en almindelig fodboldklub. Men det gør ikke lysten til at score mål mindre. Det handler om fodbold, fællesskab og at møde nye mennesker, hedder det i en pressemeddelelse fra organisationen Ombold, der er med til at arrangere stævnet.
Stævnet skydes i gang af Kent Max Magelund (S), borgmester i Brøndby.
Det er tredje gang i træk at julestævnet afholdes i samarbejde med Multihuset, et aktivitets-, behandlings-, og caféhus for borgere med et misbrugsproblem og/eller psykisk skrøbelighed.
Multihuset stiller med både spillere til stævnet – og med frivillige, sætter bane op og ned, passer måltavle og sørger for frokost til alle spillere.

Fodboldstævnet lørdag den 26. november kl. 11-16, Horsedammen 42, 2605 Brøndby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top