Foredrag om tinnitus
VALLENSBÆK. Tinnitus er en generende lyd i dit øre, som ikke vil gå væk. Hver ottende har tinnitus, nogle i så høj grad, at deres livskvalitet er påvirket. Høreforeningen i Vallensbæk byder onsdag den 16. november kl.19 på et foredrag med en af Danmarks mest vidende inden for tinnitusbehandlingen, forsker og audiologopæd Susanne Nemholt Rosing fra […]

Tinnitus er en generende lyd i dit øre, som ikke vil gå væk. Hver ottende har tinnitus, nogle i så høj grad, at deres livskvalitet er påvirket. Høreforeningen i Vallensbæk byder onsdag den 16. november kl.19 på et foredrag med en af Danmarks mest vidende inden for tinnitusbehandlingen, forsker og audiologopæd Susanne Nemholt Rosing fra Syddansk Universitet/Kommunikationscentret i Hellerup. Hun vil blandt andet fortælle om sammenhængen mellem stress og tinnitus og de muligheder for behandling, der findes i Danmark. Alle er velkomne på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121, 2625 Vallensbæk. Begrænset antal pladser, tilmelding nødvendig på telefon: 2152 1534 eller på e-mail: tinnitus16nov@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top