Jul på Naturskolen
GLOSTRUP. Naturstyrelsen holder i sammenarbejde med Frederiksberg Kommune og Vestskovens Naturskole, der er ejet af Albertslund og Glostrup Kommuner, julearrangement på Naturcenter Herstedhøje. På dagen vil der være mulighed for at samle gran og andre ting til en juledekoration, som gæsterne selv får mulighed for at lave. I nisseværkstedet kan man lære at snitte sjove og […]

Naturstyrelsen holder i sammenarbejde med Frederiksberg Kommune og Vestskovens Naturskole, der er ejet af Albertslund og Glostrup Kommuner, julearrangement på Naturcenter Herstedhøje.
På dagen vil der være mulighed for at samle gran og andre ting til en juledekoration, som gæsterne selv får mulighed for at lave. I nisseværkstedet kan man lære at snitte sjove og finurlige nisser af grene og små træstykker.
Når sulten melder sig, vil der være forskellige smagsprøver på julemad stegt over bål. Der er også mulighed for at få en hyggelig historie af eventyrfortælleren.
For første gang i Vestskovens historie, er der nu mulighed for at købe et juletræ med hjem, som man selv skal fælde. Juletræet er naturligvis økologisk. Endelig holder caféen åbent med varm kakao og kaffe.
Arrangementet foregår søndag den 4. december kl. 11-15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top