Kjeld Rasmussen hyldet på stadion
IMG_9231.jpg
Søndag blev tidligere borgmester i Brøndby, Kjeld Rasmussen, hyldet ved Brøndby IFs hjemmekamp mod Silkeborg. Foto: presse-fotos.dk
BRØNDBY. Søndag blev tidligere Brøndbyborgmester Kjeld Rasmussen hyldet på Brøndby Stadion

Søndag havde 7757 tilskuere fundet vej til Brøndby Stadion. Naturligvis for at se fodbold. Men også for at hylde Kjeld Rasmussen, tidligere socialdemokratisk borgmester i Brøndby.
Kampen mod Silkeborg var nemlig dedikeret den tidligere førstemand i Brøndby, der igennem 39 år var byens borgmester.
Inden kampstart blev Kjeld Rasmussen således hyldet på grønsværen, noget han i den grad efterfølgende var glad og taknemmelig for:
– Det var imponerende og overvældende. Det er næsten ikke til at bære. Jeg er meget imponeret over alle dem, der har bidraget til dette.
Fejringen af Kjeld Rasmussens forestående 90 års fødselsdag blev dog ændret en smule i forhold til den oprindelige plan.
Torsdag blev hans efterfølger som borgmester i Brøndby, Ib Terp, nemlig bisat, og det blev også markeret af publikum på stadion, fortæller Kjeld Rasmussen:
– Det var en stærk oplevelse, for det blev nemlig sådan, at der først var 30 sekunders stilhed til minde for Ib, og så blev der klappet i 30 sekunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top