Lions støtter lokale unge
26-10-2016-Hovedvejen-Loge045.jpg
Christian Phillips fra Unge for Ligeværd fortæller om foreningens aktiviteter. Foto: Jan Mørch
GLOSTRUP. Lions søsterloge i Glostrup har støttet foreningen Unge for Ligeværd og Julemandslauget

Lions søsterloge nummer 88 Lathyrus, der holder til i Glostrup, har i anledning af logens 16 års stiftelsesdag, den 15. oktober, uddelt 5000 kr. til Dansk Julemands Laug og Unge for Ligeværd.
Desuden blev der givet 1000 kr. til De Blindes Julelys og 2000 kr. til Storkøbenhavnske Odd Fellow Logers Humanitære Fond.
Efter logemødet den 26. oktober 2016 bød Søster overmester Jytte Drewsen de fremmødte repræsentanter fra Dansk Julemands Laug og Unge for Ligeværd velkommen og glædede sig over muligheden for at uddele donationerne.
Efter overrækkelsen af donationerne, fortalte donationsmodtagerne om deres daglige arbejde, glæder og udfordringer.

Hjælper lokale unge
Unge for Ligeværd (UFL)arbejder for ligeværdige vilkår for alle unge med særlige behov, begrundet i boglige, indlærings- og funktionsmæssige vanskeligheder, samt at udvikle de unges interesse for og evne til at medvirke i et demokratisk samfund.
Foreningen arrangerer landsdækkende og lokale fritidsaktiviteter. Medlemmerne er fra 18 år, og UFL har 23 klubber fordelt over hele Danmark.
UFL arrangerer kurser, udlandsrejser, sommerfester, museumsbesøg og andre begivenheder, der giver de unge inputs, oplysning og vigtigst af alt – gode oplevelser med ligestillede.
UFL Lokalafdeling i Brøndby ønsker sig en ny projektor. Desuden vil de arrangere en træklatring, som er en spændende og udfordrende oplevelse for de unge.

Også til julemænd
Dansk Julemands Laug er en forening for julemænd, nissemødre og nisser. Fælles for medlemmerne er, at alle har en kærlighed til julen og dens traditioner, og at medlemmerne helt eller delvis arbejder professionelt med julemandsgerningen.
Dansk Julemands Laug har en Børnekonto, som dels får penge fra sponsorer og dels gennem indsamling ved foreningens arrangementer rundt om i landet. Pengene fra denne konto bliver brugt til at forsøde tilværelsen for børn, hvis dagligdag ikke altid er lige nem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top