Nye Borgerlige har fokus på Glostrup
Allan.jpg
Allan Vestergaard Petersen er formand for Nye Borgerlige i Glostrup-Ballerup. Foto: Privat
GLOSTRUP. Nye Borgerlige vil i kommunalbestyrelsen i Glostrup

Nye Borgerlige har oprettet en lokal vælgerforening og er nu klar til entré på den lokalpolitiske scene i Glostrup og Ballerup.
Det nystiftede parti meddeler således, at partiet stiller op til kommunalvalget næste år:
– Nye Borgerlige i Glostrup-Ballerup har lige nu 39 medlemmer i de to kommuner og håber på at blive mange flere. Selvom flere har hørt om partiet, er der stadig mange borgere, som endnu ikke kender os, og det skal vi have lavet om på, siger formand Allan Vestergaard Petersen i en pressemeddelelse fra partiet.

Aktiviteter
For at øge kendskabet til partiet, skal der laves lokale aktiviteter, fortæller Allan Vestergaard Petersen:
– Vi planlægger at afholde flere arrangementer sammen med lokalafdelingerne i nabokommunerne for at skabe et sammenhold og kendskab medlemmerne imellem. Hvem og hvor mange vi opstiller til kommunalvalget og hvem der bliver vores Folketingskandidat, bliver besluttet på vores generalforsamling i slutningen af januar 2017.

Lokal politik
Når den lokale afdeling af Nye Borgerlige går i valgkamp næste år bliver det med et klart fokus, forklarer Allan Vestergaard Petersen:
– Vi tager erfaringerne fra strukturreformen, kommunalreformen og politireformen alvorligt. Reformerne som også i Glostrup og Ballerup har ført til svækkede lokalsamfund med færre lokale arbejdspladser og øget kommunal udligning. Vi vil arbejde for øget decentralisering med fokus på sund fornuft, opgør med regneark tyranni og uforklarlige regler og på at flere beslutninger tages tættere på borgerne.
Desuden skal der fokus på udlændinge, siger Allan Vestergaard Petersen fortsætter:
– Nye Borgerlige går ind for en retfærdig udlændingepolitik. Det betyder blandt andet total asylstop, at udlændinge skal forsørge sig selv, da integration er et personligt ansvar, ikke en offentlig opgave og at kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom.
Og så skal politiets arbejde og omsorgen for de ældre styrkes, fortæller Allan Vestergaard Petersen:
– Politiet skal være mere synlig i vores kommuner, og tilføres ressourcer, så vi igen kan færdes sikkert og trygt på gader og veje. Desuden skal de ældre, som har bygget det Danmark vi kender i dag, have lov til at nyde deres otium, uden at skulle frygte tricktyve og overfald, ligesom plejehjemmene i Glostrup og Ballerup skal opprioriteres. Der vil i den kommende tid blive udarbejdet politik for en række lokale mærkesager som løbende vil blive offentliggjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top