Nye udvalgsformænd i Vallensbæk
Morten-Schou-Jørgensen.jpg
Da Anette Eriksen stopper som formand for Social- og Sundhedsudvalget, sker der en rokade i kommunalbestyrelsen, der betyder, at Morten Schou Jørgensen (K) bliver formand for Børne- og Kulturudvalget. Foto: Vallensbæk Kommune
VALLENSBÆK. Fra 1. december sker der en rokade i kommunalbestyrelsen i Vallensbæk. To udvalg får ny formand

Den 1. december 2016 sker der ændringer i formandsposterne i Vallensbæk Kommunes politiske udvalg.
– Anette Eriksen (K) har desværre af helbredsmæssige årsager valgt at træde et skridt tilbage i det politiske arbejde. Hun bliver heldigvis i Kommunalbestyrelsen, men træder tilbage fra sin post som formand for Social- og Sundhedsudvalget. Anette har som formand gjort en solid indsats for borgere med særlige behov. Både hun og vi andre er kede af, at hun trækker sig, men glade for, at erfarne kræfter står klar til at træde til, siger Henrik Rasmussen (K), borgmester.
Den konservative gruppe har i samme forbindelse valgt at foretage en rokering i besætningen af udvalgsposter. Morten Schou Jørgensen (K) bliver ny formand for Børne- og Kulturudvalget. Han træder i stedet for Jytte Bendtsen (K), der bliver ny formand for Social- og Sundhedsudvalget. Søren Mayntz (K) forbliver formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top