Rådhusets juletræ tændt
juletræ.jpg
Så er der også lys i juletræet foran rådhuset. Foto: Martin Simonsen
GLOSTRUP. Torsdag eftermiddag blev juletræet foran rådhuset og lyset på den store blodbøg på Hovedvejen officielt tændt

Torsdag eftermiddag var en blandet gruppe af borgere, politikere og ansatte i Glostrup Kommune samlet foran rådhuset. Her skulle juletræet nemlig tændes. Og kort efter juletræet blev tændt, blev lyset på den store blodbøg på hjørnet af Hovedvejen og Skolevej også tændt.
Borgmester John Engelhardt holdt tale, inden der kom lys i juletræet. Han sagde blandt andet:
– Vi har brug for gode traditioner. Verden bevæger sig hurtigere og hurtigere – sådan kan det i hvert fald godt opleves. Og derfor er traditioner som vores juletræstænding også en kærkommen mulighed for lige at stoppe op og puste ud. Og måske lige nå at tænke lidt over, hvad der virkelig betyder noget for os. Og her er der nok mange, der vil pege på vores familie og nærmeste venner. Så lad os sammen være med til at gøre julen til børnenes, lysets og hjerternes fest. Hvor det at give er større end det at modtage. Og det handler ikke om dyre gaver, det handler om at være rundhåndet med kærlighed og med nærvær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top