Så kom julen til Glostrup Bio
julekoncert.jpg
Lisbeth Sørensen sang julesange i Glostrup Bio i lørdags. Foto: Holger Pedersen
GLOSTRUP. Det er for mange glostruppere først, når juletræet er tændt nede i Præstegårdshaven, og når Glostrup Byorkester spiller julen ind i Glostrup Bio, den rigtige Jul i Glostrup er på vej. Begge dele har været en tradition i mange år

I lørdags var der julekoncert i Glostrup Bio.
Glostrup Byorkester under ledelse af Bjarne Holm og med sangerinden Lisbeth Sørensen leverede et program, der både bestod af de traditionelle, danske julesange og de mere swingende fra den anden side af Atlanten.
Lisbeth Sørensen kædede numrene sammen og fortalte for eksempel levende om postmester Fabers lejlighedssang til sin familie. Altså ”Højt fra Træets Grønne top”.
Sofarækkens aktive havde smykket foyeren festligt op og stod for servering af gløgg til de voksne og slikposer til børnene. Begge dele er – som en anden hyggelig tradition – sponsoreret af Folkebladet. Mange glostruppere var mødt op til denne festlige begivenhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top