Stihl flytter til Brøndby
IMG_0523-002.jpg
Stihl, der blandt andet producerer motorsave, har netop flyttet deres danske hovedkvarter til Brøndby. I den forbindelse var der reception på Park Allé. Foto: Stihl
BRØNDBY. Stihl, en af verdens førende leverandører af motorsave og have- og parkprodukter har flyttet sit danske hovedsæde til Brøndby

Stihl, der verden over sælger motorsave og have- og parkprodukter, har flyttet sit danske domicil til Brøndby.
I nyindrettede lokaler på Park Allé 295 har den danske afdeling af en af verdens største og mest respekterede producenter af motorsave etableret kontorer, showroom og undervisningslokaler.
– Vi havde brug for større og sammenhængende lokaler til vores mange aktiviteter. For at få samlet alle funktioner på et sted, og det har vi fået her i Brøndby, siger den danske landechef for Stihl, Michael Nielsen.
Han understreger, at virksomheden efter 22 år i Danmark bevidst har rykket teltpælene til Brøndby Kommune:
– Det er et godt erhvervsklima herude, der matcher vores virksomhed.

Ønsker at vise frem
På Park Allé har Stihl, der også står bag Viking-produkterne, etableret et showroom, hvor sortimentet fra begge mærkerne er repræsenteret.
– Det har længe været et ønske for os at kunne vise vores forhandlere den komplette samling af produkter og vores udstillingsprofil, siger Michael Nielsen.
Det har også været centralt for Stihl at få plads og gode faciliteter til konferencer og undervisning, så ekspedienterne har den bedste uddannelse, fortæller Michael Nielsen:
– Det er vigtigt, at de har et godt og aktuelt kendskab til vores produkter, også de nye elektroniske muligheder.

Den tyske virksomhed Stihl fejrer 90 års jubilæum i år, og er stadig i familiens eje.
På verdensplan omsætter Stihl-koncernen for 30 milliarder kroner om året, beskæftiger 14.000 mand og er repræsenteret i 160 lande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top