Storsejr og smalt nederlag
SPORT. Lørdag var begge Trekroners hold i aktion i Glostrup bowlingcenter

Holdet i 3. division Øst mødte FBK 2000 fra Frederikssund. Dette var en ganske forudsigelig kamp, idet Trekroner efter blot fem ruders spil i første serie havde bragt sig cirka 100 kegler foran og dette mønster gentog sig i de følgende tre serier.
På kun et enkelt tidspunkt i 3. serie så det ud til, at Frederikssunds ene trio kunne bringe sig foran, men Trekroner kom igen og sikrede sig sejren for begge sine to trioer.
Slutresultatet for kampen blev alle 24 point og 4552 kegler til Trekroner, mens Frederikssund måtte tage til takke med blot 3831 kegler.
Dette giver Trekroner alt 92 point og en placering som nummer to i tabellen efter seks kampe. Rækkens nummer et, S.Ø.B, har i alt 104 point, mens rækkens nummer tre, Holbæk, har 90 point. De øvrige hold i turneringen ligger lige nu langt under og det er derfor de 3 nævnte hold, der kæmper om topplaceringen.

Tæt kamp
Trekroners hold i 4. division Øst mødte topholdet Sundby.
I første serie gik alle point til Trekroner, takket være solidt spil af alle på holdet. I 2. serie var det dog kun en enkelt af Trekroners trioer, der kunne vælte flere kegler end modstanderne, så man måtte her nøjes med 2 point.
3. serie var helt og holdent i Sundbys favør. Med 1010 kegler mod Trekroners 926 var der ikke meget hjemmeholdet kunne stille op. 4. og sidste serie gav dog kun to trøstepoint til Trekroner med et keglefald på 966 mod 1010 til Sundby. Dermed blev kampens resultat 3909 kegler til Trekroner og ti point, mens Sundby kunne notere sig for 4043 kegler og 14 point. Trekroners Ole Hansen var bedste spiller med 695 kegler over fire serier.
Trekroners hold har nu 70 point efter 5 kampe. Dette giver en placering som nummer tre. De øvrige hold har alle spillet 6 kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top