Volleykvinder klar til finalestævne
161125-Vestsjælland-BVK-Tyler-blokade-TG.jpg
Fredag sikrede Brøndby Volleyball Klub sig en plads i finalestævnet i pokalturneringen. Foto: Thomas Guldager
SPORT. Brøndbys volleyballkvinder er klar til pokalfinaleturnering

Det var Davids kamp mod Goliat, da Brøndby Volleyball Klub besejrede VK Vestsjælland fra 1. division med cifrene 3-0. De Vestsjællandske spillere lagde et godt servepres, som flere gange drillede mestrenes servemodtagning, og VK Vestsjælland fulgte således også pænt med i starten af kampen, men overmagten fra Brøndby var for stor. Trine Kjelstrup på hørekanten og Tyler Richardsons angreb gik rent igennem, og Brøndby kunne støt og roligt arbejde sig frem mod en sætsejr på 25-14.
Trine Kjelstrup og Tyler Richardson fortsatte med effektive angrebsslag i andet sæt, og de skulle helt hen til henholdsvis deres angreb nummer ni og ti, før de blev samlet i det Vestsjællandske forsvar.
Vestsjælland kæmpede ufortrødent videre, men det endte med, at Brøndby kunne tage sættet med 25-13.
Effektiviteten i Brøndbyangrebet faldt en del i tredje sæt, men da forsvaret stadig holdt et højt niveau, kunne Brøndby også i dette sæt trække fra og vinde sættet med 25-10.

Klar til finale
Med sejren er Brøndby nu kvalificeret til Final-4, som afvikles med semifinaler fredag den 16. december og finale den 17. december.
De øvrige tre hold, der har kvalificeret sig til pokalmesterskabskampene, er Holte IF, Amager VK og Team Køge.
Brøndbys næste opgave er torsdag den 1. december, når Svedala fra Sverige besøger Stadionhal 1 kl. 20.00 til en kamp i Øresundsligaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top