App kan tænde gadelys
HELE OMRÅDET. Er gadelyset røget, kan man melde det i en ny app

Mange borgere bemærker i denne tid, hvis der er fejl på en gadelygte, så den ikke lyser. Det vil Dong Energy gerne have besked om, og derfor har de nu lanceret en ny app’en Dit Gadelys. Den gør det nemt at fejlmelde lygter, og dermed kan udbedring af fejlen hurtigere planlægges. App’en ”Dit gadelys” kan downloades gratis fra AppStore og Google Play.

Flere muligheder
Ud over app’en kan energiselskabet kontaktes på 70 25 50 02, eller også kan fejlen meldes online på ditgadelys.dk.
– Indmeldinger om fejl bliver registreret og udbedret efter tidsfrister, som er aftalt med kommunen, boligforeningen eller andre af vores belysningskunder. Er der risiko for stød eller et stort område uden lys, så kommer vi hurtigst muligt, lover Helge Lang Pedersen, afdelingsleder i Dong Energy’s udendørsbelysning.
Dong Energy laver nye belysningsanlæg, rådgiver om energioptimering og vedligeholder cirka 180.000 lygter for cirka 800 kunder på Sjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top