Brøndby i front for Øresund
161201-BVK-Svedala-Deme-smash.jpg
Deme Morales var igen en af Brøndbys bærende kræfter, da holdet torsdag spillede sig i spidsen for Øresundsligaen. Foto: Niklas H. Persson
SPORT. Med en sejr torsdag indtager Brøndby Volleyball Klub førstepladsen i Øresundsligaen

Det blev til en overbevisende 3-0 sejr, da Brøndby Volleyball Klub på den første dag i julemåneden besejrede svenske Svedala med 25-20, 25-18 og 25-17 i Øresundsligaen.
Sejren var ikke uventet, da Svedala i øjeblikket er agterlanternen i den dansk-svenske Øresundsliga, hvor Brøndby indtager førerpositionen.

Gode præstationer
Det var især de to kantangribere Trine Kjelstrup og Deme Morales, der gjorde sig bemærket i angrebet hos de danske kvinder.
Trine Kjelstrup blev således topscorer med 17 angrebspoint suppleret med et par serveesser, og Deme Morales lagde 12 point til kontoen med sine point, samtidig med at hun var sikkerheden selv i servemodtagningen og forsvar.
Gode angribere gør det ikke alene, men når man er på hold med Danmarks nok bedste hæver, Eva Bang, får man mulighed for at udnytte hele sit potentiale.
Med sejren konsoliderede Brøndby sin førerposition i Øresundsligaen, En position, som sættes på spil, når Brøndby tirsdag aften drager til Engelholm for at møde de svenske mestre. De to hold mødtes i Brøndby for et par uger siden, og det blev dengang til en svensk 3-1 sejr.
Men Brøndby har nu analyseret kampen og føler sig godt rustet til revanchekampen.
Senere på ugen er der kamp på hjemmebane, når Fortuna Odense på lørdag kl. 14.00 kommer på besøg i Stadionhal 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top