Dobbelt sølv til badmintonspillere fra Vallensbæk
IMG_0051.jpg
De to 8-årige spillere Casper Groos Pettersson og Sebastian Busk Stie har netop vundet sølv i double ved Sjællandsmesterskaberne i badminton for ungdomsspillere. Desuden vandt Sebastian Busk Stie (tv) også sølv i single. Foto: Vallensbæk Badminton Klub (VI39)
SPORT. I den første uge i december blev der spillet Sjællandsmesterskaber i badminton for ungdomsspillere. Det gik godt for to spillere fra Vallensbæk

Ungdomsspillerne fra Vallensbæk Badminton fyldte ikke meget i antal ved Sjællandsmesterskaberne i badminton i den første uge i december. Men i medaljestatistikken var billedet et helt andet.
Casper Groos Pettersson og Sebastian Busk Stie vandt nemlig sølv i herredouble i U9 D-rækken, som er den yngste række, der konkurreres i til mesterskaberne.
Drengene er blot otte år, men er begge to allerede rykket op i den ældre U11-række, når de konkurrerer i de åbne turneringer. Ved Sjællandsmesterskaberne skulle drengene således spille i U9 D-rækken.
Efter en nervøs og til tider vaklende start i kvartfinalen spillede drengene sig i semifinalen med en tre-sæts sejr over et Værløse-par.
I semifinalen viste Casper Groos Pettersson og Sebastian Busk Stie ingen nåde over for deres modstandere fra Solrød Stand og vandt med to gange 21-7.
I finalen ventede forhåndsfavoritterne fra Solrød Strand.
Doublen viste sig da også for stærke, og Casper Groos Pettersson og Sebastian Busk Stie måtte til sidst se sig besejret med cifrene 21-7, 21-15.

Også i single
I herresinglerækken skulle Casper Groos Pettersson og Sebastian Busk Stie ligeledes vise sig at spille en fremtrædende rolle.
Da Sebastian Busk Stie vandt sin indledende pulje, og Casper Groos Pettersson blev nummer to i sin pulje, ventede en sand gyser i kvartfinalen imellem Vallensbæk-spillerne.
Efter en lang, sej og medrivende kamp, hvor begge drenge nægtede at overgive sig, spillede Sebastian Busk Stie sig til slut i semifinalen med cifrene 21-19, 17-21 og 21-15.
På forhånd lignede semifinalen endestationen, da andenseedede Noah Hansen fra Solrød Strand ventede.
Men Sebastian Busk Stie spillede sin flotteste singlekamp hidtil og vandt overraskende efter endnu et opslidende opgør til sidst med cifrene 18-21, 21-18 og 21-15.
Mandagens singlefinale var henlagt til Tåstrup Idrætscenter, hvor Sjællands bedste ungdomsspillere i single- og mixeddouble-rækken mødtes.
Her stod Villads Vad Brandt fra Lillerød igen på den anden side af nettet, og Sebastian Busk Stie måtte igen sande, at modstanderen ganske enkelt var for god. Finalecifrene blev på 21-10 og 21-11.
I U11 C-rækken var de to Vallensbæk-spillere, Mohammed Ans Shazad og Nicklas Hall, begge i aktion. Men det blev ikke til videre avancement. Hverken i single eller double.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top