Døgnrapporten
Uddrag fra Københavns Vestegns Politi for uge 48

Villaindbrud
BRØNDBY.
Mandag den 28. november kl. 11.57 fik en borger et opkald fra sit alarmselskab, som fortalte, at de netop nu kunne se, at der var indbrud i borgerens hjem på Turpinsvej i Brøndby, og de kunne se en gerningsmand bevæge sig rundt i huset. Gerningsmanden fik adgang ved at knuse en rude i husets bryggersdør. Hvad der er stjålet er endnu uvist.

18-årig tilbageholdt for butikstyveri
GLOSTRUP.
Tirsdag den 29. november kl. 15.20 forsøgte flere gerningsmænd at stjæle en dyr vinterjakke fra en forretning i Glostrup Shoppingcenter. Gerningsmændene forlod butikken med jakken, hvormed butikkens alarmer gik i gang. En mand og en kvinde nåede at løbe væk, mens en 18-årig kvinde blev tilbageholdt.

Villaindbrud
VALLENSBÆK.
Mellem mandag den 28. november kl. 20 og tirsdag den 29. november kl. 19 brød en ukendt gerningsmand ind i en villa på Hyttebovej i Vallensbæk, hvorfra vedkommende stjal forskelligt elektronik – bl.a. en Macbook, iPad og flere USB-stik.

Villaindbrud
BRØNDBY.
Torsdag den 1. december mellem kl. 14.30-20.45 blev der begået indbrud i en villa på Vesttoftevej i Brøndby, hvor en ukendt gerningsmand fik adgang ved at knuse et vindue til husets badeværelse. Hvad der er stjålet er endnu ikke fastlagt.

Spritbilist stoppet
GLOSTRUP.
Søndag den 4. december kl. 02.43 blev en 37-årig mand sigtet for spirituskørsel, da han blev bragt til standsning på Søndre Ringvej i Glostrup, efter en politipatrulje så bilen køre usikkert og slingrende. Manden blev anholdt og bragt til Albertslunds Politigård.

Butikstyveri
BRØNDBY.
Søndag den 4. december kl. 20.47 blev det anmeldt, at der var sket et butikstyveri i et supermarked på Søndre Ringvej i Brøndby, hvor en mand og en dame havde stjålet en stor mængde tyggegummi og forladt butikken uden at betale. Ved udgangen blev de forsøgt stoppet, men fortsatte begge ud af butikken hen til deres bil og kørte fra stedet.

Gerningsmændene beskrives som:
A: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 40-50 år, ca. 155-165 cm. høj, kraftig af bygning og har kort, sort hår, som var tyndt på toppen af hovedet. Manden havde pletter på kinden, beskidte hænder og var iført en sort jakke, en blå sweater og cowboybukser. Han havde medbragt en lyserød trolley med røde jordbær, hvori de lagde varerne.
B: Kvinde med anden etnisk baggrund end dansk, 35-45 år, 175 cm. høj, almindelig af bygning og har sort, langt hår. Hun var iført en jakke med hætte, lyserøde og hvidprikket bukser og en tophue.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Mand kørte påvirket i frakendelsestiden
BRØNDBY.
Fredag den 2. december kl. 00.28 blev en 27-årig mand anholdt og sigtet for kørsel i frakendelsestiden samt kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, da han blev bragt til rutinemæssig standsning på Roskildevej i Brøndby.

Ung mand sigtet for kørsel uden førerret
BRØNDBY.
Fredag den 2. december kl. 16.15 blev en 18-årig mand sigtet for kørsel uden førerret, da han blev bragt til standsning på Hesselager i Brøndby. Den unge mand var ude at køre bil med sin far, som mente, at han skulle have erfaring i at køre bil, da han var i gang med at tage kørekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top