Elever har styr på trafikken ved skolestart
IMG_1013.jpg
0.d fra Brøndbyøster Skole vandt et diplom og en tur ind i Brøndens biografsal i trafikkonkurrencen. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. 0. klasses elever fra Brøndbyøster og Brøndby Strand Skole har løb af med præmier i årets skolestartskonkurrence

0.d på Brøndbyøster Skole og 0.b Brøndby Strand Skole modtog forleden deres præmie for at have deltaget i Rådet for Sikker Trafiks skolestartskonkurrence, hvor de har arbejdet med trafiksikkerhed på skolevejen.
De to klasser havde vundet ved lodtrækning og fik diplom og præmie overrakt i Kulturhuset Brønden af Jane Krog, leder af skole og SFO-området i Brøndby Kommune.
– Det er vigtigt, at vi passer på vores mindste elever i trafikken, men det er også vigtigt, at de selv ved, hvordan man gebærder sig, derfor er jeg glad for, at flere af Brøndbys 0. klasser har deltaget i skolestartskampagnen fra Rådet for Sikker Trafik, siger Jane Krog.
Eleverne har fået et opgavehæfte om sikker adfærd i trafikken fra Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden, som børnene skulle udfylde sammen med deres forældre eller klasse, og bagefter blev der trukket lod om præmier blandt klasserne.

Penge til klassen
Under klapsalver uddelte Jane Krog konkurrencens førstepræmie på 1.000 kr. til klassen til 0.b på Brøndby Strand Skole.
0.d fra Brøndbyøster Skole fik et diplom og en tur ind i Brøndens biografsal, hvor begge klasser så julefilmen ”Familien Jul”, imens der blev guffet popcorn og drukket vand.

0.b. fra Brøndby Strand Skole har vundet 1000 kr. til klassens kasse i en konkurrence udskrevet af Rådet for Sikker Trafik. Foto: Brøndby Kommune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top