Elever lurede fodboldtricks af
IMG_1086.jpg
Fredag besøgte fodboldholdet fra Brøndby Strand Skole Superligatruppens træning. Foto: Heiner Lützen Ank
BRØNDBY. Holdet fra Brøndby Strand Skole er nået langt i årets skolefodboldturnering. Fredag kiggede de superligatruppen over skulderen for at lære et par detaljer

Hvis man står på bane 27 på Brøndbys træningsanlæg, kan man i den ene retning se højhusene i Brøndby Strand Parkerne.
Og hvis man vender sig rundt, kan man, med lidt god vilje, i den anden retning se Brøndby Stadion.
Dermed er bane 27 et midtpunkt mellem Stranden og Stadion.
Fredag formiddag var den kolde bane, hvor spillerne fra Brøndby IF forberedte sig til weekendens kamp mod FC Midtjylland, imidlertid også midtpunkt på anden vis.
For sammen med et par fans i forskellige aldre, var Brøndby Strand Skoles fodboldhold nemlig mødt op for at se, hvordan man træner, når man er fuldtidsprofessionel.

En for hele skolen
Holdet fra Brøndby Strand Skole er nemlig selv et godt hold, hvilket de har bevist i årets skolefodboldturnering, og fredag skulle dette markeres med et besøg hos naboerne i Brøndby IF. For at lære og for at drømme.
Drengene fra 7. og 8. klasse på Brøndby Strand Skole er i år nemlig nået helt frem til kredsmesterskabet, hvor det imidlertid blev til et nederlag på 0-4 til et hold fra Skolen på Herredsåsen fra Kalundborg.
Et nederlag, der imidlertid ikke fjerner glæden og stoltheden over resultatet i turnering, fortæller Mohamad Ladki:
– Det var meget fantastisk. Det var super at være med til. Det er ærgerligt, at vi taber, men det har alligevel været fedt.
Det samme mener Ali Shah:
Det var sjovt og en hyggelig oplevelse. Både at være sammen, men også den opbakning, der var fra skolen, lærerne, de andre elever og ledelsen.
Den gode oplevelse kan således bruges også på længere sigt, fortæller Mohamad Ladki:
– Sådan en oplevelse giver mange gode venner. Det er fedt.
Mens holdet står og ser superligatruppen træne, er træner Firat Olgun også godt tilfreds med indsatsen i årets turnering:
– Jeg er super stolt over holdet. Vi er kommet så langt, fordi holdet har spillet godt, men også fordi vi har satset på fair play og fordi hele skolen har bakket op.
Derfor er dagens besøg ved træningen, ifølge Firat Olgun, også en belønning og en opfordring i samme omgang:
– Vi er her, så drengene kan få et indblik i, hvad et professionelt fodboldliv byder på og så de måske selv kan blive inspirerede til at fortsætte det gode arbejde, de har gang i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top