En god snak om rehabilitering
Infom_de_om_rehabilitering_1.jpg
Lars Thomsen (V) var sammen med resten af Social- og Sundhedudvalget til møde om rehabilitering. Foto: Glostrup Kommune
GLOSTRUP. Social- og Sundhedsudvalget i Glostrup havde sammen med Seniorrådet inviteret interesserede borgere til infomøde om rehabilitering i Fritidscentret

Preben Thorvig, formand for Seniorrådet, åbnede mødet med at fortælle om rådets arbejde og om samspillet mellem Seniorråd og kommunens politiske ledelse. Lars Thomsen (V), formand for Social- og Sundhedsudvalget, takkede for samarbejdet og roste rådet for det vigtige arbejde, de udfører i Glostrup. Seniorrådet er i øvrigt på valg i marts måned, og nye engagerede kræfter er altid velkomne.

Forebyggende besøg
Janni Hansen, forebyggelseskonsulent, fortalte om de forebyggende hjemmebesøg, kommunen tilbyder ældre. Blandt andet kontaktes borgere, der har mistet en ægtefælle, for at oplyse om de muligheder, der tilbydes af Glostrup Kommune, kirkerne med flere. Fra salen var der stor interesse for at høre nærmere om tilbuddet til de ældre, der står i en vanskelig livssituation.
Tina Jørgensen fra konsulentfirmaet Type2Dialog afsluttede mødet med at fortælle om rehabilitering og om hvorfor, det er svaret på de udfordringer, vi samfundsmæssigt står overfor på ældreområdet.
– Det har været en spændende eftermiddag, udtaler Social- og Sundhedsudvalgets formand Lars Thomsen.
– Vi lever længere og længere, og de fleste af os er heldigvis friske langt op i årene. Men hvis vi rammes af sygdom, er det vigtigt, at vi hurtigt får hjælp til at komme på fode igen. Her spiller rehabilitering en central rolle, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top