Erhvervslivet får besøg
IMG_9946.jpg
Kent Max Magelund (S), borgmester i Brøndby besøger en gang om måneden det lokale erhvervsliv. Her besøger han Atlantic Partner og adm. direktør Kurt Grube Jensen. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Som noget nyt besøger Brøndbys borgmester på virksomhedsbesøg en gang hver måned

Brøndby Kommune er klar med nyt initiativ til at udbygge dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv.
Således er der nu faste månedlige virksomhedsbesøg i borgmesterens kalender, så han i løbet af et år kommer rundt til en snak om, hvilke ønsker og behov erhvervslivet og den enkelte virksomhed har til kommunen.
Formålet er at optimere kommunens service og hjælp til erhvervslivet med at skabe udvikling og øget vækst.
– Som kommune lægger vi os altid i selen for, at vores virksomheder oplever, at vi er nemme at komme i kontakt med og at de får god og hurtig sagsbehandling. Men den gode kontakt og oplevelse ligger jo også i det personlige møde, og de månedlige virksomhedsbesøg er nogle, jeg virkelig ser frem til. Det er en positiv oplevelse at komme ud og høre mere om virksomhedernes succeser og udfordringer og møde de engagerede erhvervsfolk, det giver mig et indblik, jeg ikke ville få hjemme bag skrivebordet.

Det går fremad
Kent Max Magelund hører også under sine besøg om ting, Brøndby Kommune kunne gøre bedre:
– Nogle gange hører vi jo også om ting, vi kan gøre bedre eller som vi skal kigge nærmere på, det er en naturlig del af det, derfor har jeg også gerne vores erhvervskonsulent og eventuelt andre relevante fra forvaltningerne med på besøgene
Brøndby har flere erhvervsområder, de største er Kirkebjerg, Ragnesminde og Priorparken.
Tilfredsheden med Brøndby Kommunes erhvervsservice undersøges løbende, den seneste undersøgelse viste, at virksomhedernes tilfredshed med kommunens erhvervsservice er steget i kølvandet på de tiltag, som kommunen foretog efter en tilsvarende erhvervsbrugerundersøgelse for to år siden.
Blandt tiltagene er blandt andet etableringen af én indgang til erhvervslivet, yderligere fokus på det tværfaglige samarbejde og koordinering i forbindelse med virksomhedshenvendelser og ansættelsen af en erhvervskonsulent, der skal styrke kontakten mellem virksomheder og kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top