Guld til karatetalent
Luqman.jpg
Luqman Saleem vandt guld til et stævne i IShøj i fredags. Foto: Glostrup Karate Klub
SPORT. Luqman Saleem er næsten 14 år gammel og er et stort karatetalent. I fredags vandt han guld til et stævne

Luqman Saleem startede til karate i Glostrup Karate Klub Yujo-kai, da han var ni år gammel.
– Han var en lille ivrig spirrevip, der havde travlt med at lære det hele – helst med det samme. Han voksede sig stærk både fysisk og mentalt, og I foråret 2016 blev han gradueret 1. Dan (sort bælte), hvor han lavede en flot graduering, fortæller Walther Kjøng fra Glostrup Karate.
Luqman er aktiv ved stævner i både kata og kumite (kamp), og især i kumite gør han sig bemærket både nationalt og internationalt.
Senest ved Ishøj Cup i fredags, hvor han vandt guld i kadet-kategorien (14-15 år) og sølv i ”Åben kadet.”
– Det er ikke usædvanligt, at Luqman står på medaljeskammelen, men ved dette stævne vandt han yderligere Best Fighter pokalen. Og fighter er netop, hvad man forbinder Luqman med. Han er stor af sin alder og bliver ofte fejlbedømt i forhold til alder og har til tider måttet kæmpe med de ældre og de voksne, og selvom det har givet ham svære udfordringer og af og til knubs, giver han aldrig op og imponerer sine modstandere, siger Walther Kjøng og fortsætter:
– Lugman er altid ydmyg omkring sine præstationer. Han har vundet mange medaljer i år, og det første han gør, når han har vundet, er at takke sine instruktører for den udvikling og træning, han har fået.
Luqman er af kumite-landstræneren i Dansk Karate Forbund, Allan Busk, netop blevet udtaget til at deltage ved de officielle nordiske mesterskaber, der afholdes til april i Estland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top