Klubmester i indendørs gokart
Anton.jpg
Med medaljer i alle årets ti løb blev Anton Güllich klubmester i Børnenes Gokart Klub. Foto: Khanh Phi Thai
SPORT. Den første weekend i december blev 9-årige Anton Saugmann Güllich fra Glostrup kåret til indendørs klubmester i Børnenes Gokart Klub i Brøndby

Forud for mesterskabstitlen har ligget en sæson der har budt på hårdt arbejde i både indendørs og udendørs gokart hvor Anton har haft en stejl læringskurve gennem hele året. Det betød at han, søndag den 4. december 2016, kunne tage sin fjerde førsteplads i træk og dermed sikre sig mesterskabet med 29 point til andenpladsen. Ud over de fire førstepladser har Anton gennem årets ti Grand Prix’er også taget fire andenpladser og to tredjepladser.
– Det er så fedt at have taget mit første mesterskab. Jeg håber på endnu flere næste år, siger en glad Anton.
Ud over mesterskabstitlen vandt Anton også både sidste års og dette års Champ Revanche, som er årets 10 bedste kørere, der dyster i omvendt rækkefølge. Han er den første i Børnenes Gokart Klubs historie, der har vundet begge titler samme år og har med sine tre vundne titler tangeret Noah Watts rekord i klubben.
Udendørs, hvor Anton kører i DASU klassen Cadett Mini, blev det til en samlet stilling som nummer 10 i Sjællandsmesterskabet ud af i alt 30 deltagere – ganske flot af en debutant.
I 2017 forventer Anton at skulle køre med i toppen i de to store danske løbsserier, Sjællandsmesterskabet og Dansk Super Kart og håber selvfølgelig på at det nyligt vundne mesterskab kan give ham nogle af de sponsorer han søger efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top