Kunst i børnehøjde
Amalieparken_2.jpg
VALLENSBÆK. Børnene i daginstitutionen Amalieparken har fordybet sig i kunstens verden i løbet af efteråret

De kommende skolebørn i børneinstitutionen Amalieparken har i den seneste tid haft et længerevarende kunstforløb, der startede med en tur på Arken i Ishøj i kulturugen.
– Børnene skulle prøve at finde skulpturen af Thomas Dambo, Trolden Oskar, som de tog billeder af, for at vise og dokumentere hvad de fandt ’på den anden side…’, som var kulturugens tema, fortæller Marie Kirstine Hvolris, leder af Amalieparken.

Arbejdet videre
Undervejs på turen blev børnene også optaget af andre skulpturer ved Arken og fik set nogle malerier indenfor, hvor de også fik mulighed for at tegne deres oplevelser i museets kreative værksted.
– Børnene har også været på besøg på Naturskolen Bækkehuset en gang om ugen her i efteråret. Her har de arbejdet videre med at udtrykke sig gennem kunst. For eksempel har de udtrykt sig skulpturelt med papmache, som de har udsmykket med naturmaterialer, de har fundet sammen med deres forældre, fortæller Marie Kirstine Hvolris.
Hele projektet sluttede med en fernisering for alle børn og forældre i Amalieparken
Eftermiddagen igennem satte børn og forældre deres håndaftryk på en plade, som skal udsmykke Amalieparken udvendigt og symbolisere, at vi sætter aftryk i hinandens liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top