Nye forældre i skolebestyrelsen
GLOSTRUP. Syv forældre meldte sig som kandidater til skolebestyrelsen for Glostrup Skole ved det netop afsluttede suppleringsvalg i november måned

I efteråret blev der en plads ledig som forældrerepræsentant i skolebestyrelsen for Glostrup Skole. Der var derfor et behov for at få valgt både en forældrerepræsentant og suppleanter til skolebestyrelsen. Syv forældre meldte deres interesse for skolebestyrelsesarbejdet og stillede op som kandidater. De har netop indgået en aftale om fredsvalg.
Den nye repræsentant i skolebestyrelsen er Tine Antvorskov. Tines søn, Christian, er netop blevet indskrevet på Glostrup Skole og skal starte i 0. klasse til sommer. Suppleanterne er Frank Davidsen, David Rasmussen, Tanja Holm Frederiksen, Heidi Sønnesen, Thomas Bager Nielsen og Itab El Youssef.
– Jeg er rigtig glad for, at så mange forældre har vist interesse for at deltage i bestyrelsesarbejdet, og det er vigtigt at få nye kræfter med nye ideer ind i bestyrelsen, siger Emilie Sloth, formand for skolebestyrelsen.
Og der er brug for alle kræfter og alle nye ideer, for bestyrelsen er i gang med et større udviklingsprojekt for arbejdet i bestyrelsen. Projektet har til formål at effektivisere bestyrelsesarbejdet, så der sikres målrettet udvikling af Glostrup Skole.
Læs mere om skolebestyrelsen for Glostrup Skole her: www.glostrupskole.dk/skolebestyrelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top