Politiet i stor aktion i Glostrup
Politimathias.jpg
Foto: presse-fotos.dk
GLOSTRUP. Tirsdag omkring middag var politiet i gang med en stor aktion i Glostrup med forbindelse til skyderiet i Albertslund

Tirsdag lidt i 12 kom politiet til området omkring Gadager i Hvissinge. Betjente med skudsikre veste og maskinpistoler afspærrede området, så beboerne i dele af Gadager var lukket inde i op mod en time.
Beboere, der havde været ude af området, fik heller ikke lov til at komme tilbage. Ammunitionsrydningstjenesten fra forsvaret kom til området, men ifølge Folkebladets oplysninger var de ikke i aktion. Der var også politihunde i området.

Forbindelse til skyderi
Københavns Vestegns Politi oplyser, at aktionen har forbindelse til det skyderi, der fandt sted tirsdag morgen foran politigården i Albertslund. Her blev en politibetjent skudt i hovedet. Tirsdag eftermiddag oplyste politiet, at betjentens tilstand var alvorlig, men at han var uden for livsfare. Politiet anholdte en formodet geringsmand i Taastrup. Han er 26 år og dansk. Ifølge politiet handlede manden alene, og de betegner det som en gal mands værk.
Ifølge Folkebladets oplysninger havde den anholdte forbindelse til en adresse på Gadager, og det var derfor, adressen blev ransaget. Mens den mistænkte blev anholdt i Taastrup, blev der også anholdt personer i forbindelse med ransagningen i Glostrup.
Det er helt almindeligt, at politiet anholder personer på adresser, som skal ransages, og løslader dem igen, hvis der ikke er noget mistænkeligt. Ved deadline på denne avis tirsdag eftermiddag oplyste politiet, at den eneste, der stadig var anholdt, var den mistænkte gerningsmand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top