Politiet kommer på julebesøg
Politi-indbrud.jpg
Politiet giver i den kommende tid gode råd om, hvordan man undgår indbrud i julen. Foto: presse-fotos.dk
HELE OMRÅDET. I uge 49 og 50 besøger Københavns Vestegns Politi kredsens 11 kommuner for at give gode råd om indbrudssikring

Københavns Vestegns Politi kommer i den kommende tid rundt til lokale butikscentre for at give gode råd om indbrudssikring. Det sker på en tid af året, hvor politiet holder særligt godt øje med indbrudstyve. Men faktisk kan man ifølge politiet selv gøre meget for at sikre sin bolig. Lys, trængsel og alarm skræmmer nemlig juletyven væk. Tyve undgår ifølge politiet oplyste boliger, fordi han risikerer at blive set. Simple tænd/sluk-ure, som tænder lys i mørket, kan således få tyven til at gå uden om ens bolig.
– Vi laver kampagnen tæt op mod juletid, for at skabe ekstra fokus, da der erfaringsmæssigt er en stigning i antallet af indbrud hen over julen, hvor mange boliger er alene hjemme, siger politidirektør Kim Christiansen.

Fra nabo til nabo
Nabohjælp kan forebygge op mod hver fjerde indbrud, viser undersøgelse. Der er på nuværende tidspunkt (per. 1. november 2016, red.) 12.868 husstande på Vestegnen, der er tilmeldt Nabohjælp.
– Det skræmmer tyven, når naboer går sammen, er opmærksomme i området og hjælper hinanden, siger politidirektøren. Udover politifolk fra Dit lokale politi kommer Offerrådgivningen også med rundt de fleste dage og vil fortælle om deres arbejde og hvilken hjælp, de kan tilbyde blandt andet til indbrudsofre.

Du kan tilmelde dig og læse mere på www.nabohjælp.dk
I Folkebladets område kommer politiet på besøg på følgende tider og steder:
Onsdag den 7. december kl. 13-15 Glostrup Shoppingcenter
Onsdag den 7. december kl. 16-18 i Kvickly i Brøndby, Nygårds Plads 29, forrest i butikken.
Mandag den 12. december kl. 16-18 Vallensbæk Stationstorv 80. Syd for jernbanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top