Så kom julen til Stranden
IMG_7489-003.jpg
Julefesten fra beboerne i Stranden tiltrak cirka 200 deltagere. Foto: Hina Butt
BRØNDBY. Søndag var der julefest for Strandens beboere. 200 var med til jul og hygge

Søndag deltog cirka 200 børn, forældre og bedsteforældre i julefesten for Strandens beboere i Kulturhuset Brønden.
Som sædvanligt optrådte cirkusmanden Benny Schumann. I år havde han også følgeskab af gæsteartister, nemlig den svenske Carling-familie.
Max Carling og Benny Schumann lavede sammen forskellige klovnenumre, artisteri, trylleri og musik.
I Brønden kunne man også blive sminket, møde julemanden og danse om juletræet.

Mødes på tværs
Det var boligafdelingerne Tranemosegaard, afdeling 13, Postfunktionærernes Andelsboligforening, afdeling 8, Gurrelund/ Bjerrelund, Maglelund og Daruplund/ Resenlund i Brøndby Strand, der stod bag arrangementet, som blev gennemført i samarbejde med Børnenes Rejsebureau og Netværkskontoret.
Bagefter var Bo Mouritzen, leder af Netværkskontoret, meget tilfreds:
– Det gik forrygende. Der var en rigtig god stemning med en hel masse børn. Cirka 200 deltagere havde en dejlig eftermiddag, hvor børnene fik grinet af Benny Schumanns klovnerier, bugtalerevner og linedans. I starten af showet sad børnene ved bordene hos deres forældre, men efterhånden som showet skred frem, stod de helt oppe ved scenekanten og levede sig ind i Schumanns klovnerier. Det var også skægt at se, at den erfarne Benny Schumann tillige kunne fange de noget ældre børn med sit artisteri.
Festen er således, mener Bo Mouritzen, godt nok en god gang underholdning og sjov, men er samtidig en del af noget større:
– Juletræsfesten betyder, at mennesker mødes på kryds og tværs af boligafdelinger og etnicitet. Her får de mulighed for, på en hyggelig måde, at få snakket med nogen, som de ikke nødvendigvis snakker med til hverdag. Det var rigtigt dejligt at se alle menneskene i hyggeligt samvær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top