Stor modstand
SPORT. Søndag mødte Trekroners hold i 3. division i Den Frie Bowling Union topholdet Team BBS på deres hjemmebane i Rødovre, og tabte stort

Det blev en total nedslagtning, da Trekroner søndag besøgte TeamBBS.
Team BBS består af spillere fra københavnske topklubber, og der var i den grad klasseforskel, så Trekroners fem spillere havde ikke meget andet at gøre end at modtage de sure tæv.
Selvom både Trekroners Ole Hansen og Charlotte Corneliussen gjorde det godt, rakte det ikke mod den overmenneskelige modstand. Slutresultatet blev da også, at Team BBS vandt alle 14 point med et samlet keglefald på 4502 mod 4186.
Ole Hansen og Charlotte Corneliussen væltede henholdsvis 1146 og 1121 kegler, men det rækker ikke mod så overvældende modstand.
Trekroners næste kampe er allerede næste weekend, hvor man lørdag i Østturneringens 4. division skal møde H.B.K. i en flyttet kamp i Grøndal. Søndag skal holdet i 3. division forsøge at få revanche mod Isefjord, der i starten af sæsonen sikrede sig en heldig sejr på deres ikke særligt velholdte baner. Derfor håber man på, at de gode forhold i Glostrup kan være med til at sikre en stor sejr.
Kampen spilles klokken 09.30 i Glostrup Bowling Center.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top