Venstre venter stadig på resultatet
BRØNDBY. Positivt at borgmesteren viser erhvervslivet interesse. Men vi mangler stadig at se , om der kommer noget ud af det, siger Venstre

– Det er et skridt i den rigtige retning, at Socialdemokraterne giver erhvervslivet opmærksomhed. Men indtil videre har vi ikke hørt noget konkret fra besøgende, ud over at Kent som Socialdemokraternes nye borgmester bruger muligheden for at gøre sig synlig på de sociale medier og nu også i Folkebladet.
Sådan siger Mette Engelbrecht fra Venstre til historien om, at Kent Max Magelund (S), borgmester i Brøndby, er begyndt regelmæssigt at besøge det lokale erhvervsliv.
Men Mette Engelbrecht glæder sig til, at andre end borgmesteren og de virksomheder, han besøger, kommer til at nyde glæde af besøgene:
– Vi venter stadig på, at Socialdemokraterne faktisk vil gøre noget for erhvervslivet i Brøndby, og jeg håber, Kent lytter godt efter, når han er på besøg.

Venstre står alene
En af de ting, Kent Max Magelund hæfter sig ved i forbindelse med sit fokus på erhvervslivet, er, at det skal være let at komme i kontakt med kommunen, og at sagbehandligen skal gå hurtig.
Om det siger Mette Engelbrecht:
– Ifølge den seneste brugerundersøgelse er det blevet væsentligt bedre med tilfredsheden, og forvaltningerne har gjort et godt stykke arbejde. Men der er et stort potentiale for forbedring. Der mangler især politiske ambitioner for erhvervslivets fremtid i Brøndby, og Venstre står desværre alene i kommunalbestyrelsen med konkrete ambitioner for fremtiden.
Faktisk mangler der, mener Mette Engelbrecht, en egentlig plan for området:
– Brøndby har ingen erhvervs- og vækstpolitik, og i samtlige erhvervsklimaundersøgelser ligger Brøndby blandt de ti dårligste erhvervskommuner i hele landet. Det koster arbejdspladser til vores ledige og penge i kommunekassen.
Og Venstre tager gerne ansvar på området:
– Vi har tilbudt vores kompetencer for at få Brøndby helt frem i feltet blandt de kommuner, der har et sundt erhvervsklima. Desværre taler vi for døve øre, men håber, at Kents besøg vil føre til, at han vil den her dagsorden sammen med os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top