Alternativet kommer til Brøndby
IMG_3933.jpg
Den 21. januar er der stiftende generalforsamling i Alternativet i Brøndby. Erkan Yildiz er blandt initiativtagerne. Foto: Pressefoto
BRØNDBY. På lørdag er der stiftende generalforsamling i Alternativet i Brøndby. Partiet inviterer borgere og vælgere til at være med

På lørdag er der stiftende generalforsamling i den lokale afdeling af Alternativet, og Erkan Yildiz, en af initiativtagerne, håber, mange har lyst til at være med, både til generalforsamlingen, men også til at forme Alternativets lokale politik:
– Alternativet fungerer på den måde, at dem, der har lyst, kan være med til at forme politikken. Jeg håber derfor, at mange borgere har lyst til at være med.
En tilgang til politik, som har kendetegnet Alternativet på landsplan, og som nu også skal rulles ud på lokalt plan i Brøndby, fortæller Erkan Yildiz:
– Alternativet udvikler politik i politiske laboratorier, også kaldet Pola´er, sådan vil vi også gøre lokalt. Det betyder, at borgerne ud fra princippet flere ved mere er i centrum i politikudviklingen

Børn og skole
Erkan Yildiz er født og opvokset i Brøndby Strand, hvor han blandt andet er formand for daginstitutionen Påfuglens forældrebestyrelse.
Derfor mener han, selvom han understreger, at vælgerne og medlemmerne skal være med til at forme partiets politik, at institutions- og skoleområdet vil være vigtig for Alternativet:
– En af de ting, vi vil fokusere på, er skoleområdet. Vi vil gerne give den lokale skole et løft, og så skal der arbejdes med inklusion i skolen.
Et andet fokusområde er tryghed, fortæller Erkan Yildiz:
– Mange siger til mig, at de føler sig utrygge, så vi vil arbejde på at hjælpe kommunen til at skabe større tryghed.

Generalforsamlingen finder sted på lørdag, den 21. januar 2017, kl. 15.30 i Kulturhuset Kilden.
Man kan se mere om Alternativet på alternativet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top