Brøndby smykket til vinteren
Blomster.jpg
Blomsterkummerne i Brøndby tager sig godt ud året rundt. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. De 19 blomsterkummer, der står på centrale steder i Brøndby, er blevet til i samarbejde med gartneriet Haarkilde, som bl.a. også leverer til Tivoli

Brøndbys 19 plantekummer, som blandt andet kan ses ved rådhuset, Kirkebjerg Torv, Kilden og byens ældrecentre, er tænkt som et friskt farvepust ved de hovedstrøg, hvor mange af kommunens borgere færdes. Tre gange om året sørger Brøndby Kommune for at de tilplantes, så det passer til årstiden, og det gør man i samarbejde med gartneriet Haarkilde, som blandt andet også leverer til Tivoli.
Plantevalget er nøje afstemt med farver og årstid og varierer fra år til år.
Efterårets og vinterens planter, som man kan se lige nu, består for eksempel af pyntekål, lyng og Gaultheria med små røde bær. Planterne tåler frost, men bliver udskiftet sidst på vinteren til forårsblomster som stedmor og hornvioler, der tåler den frost, der stadig kan opleves i det tidlige forår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top